Over ons

Locatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op een zichtlocatie aan de rand van het kleinschalige bedrijventerrein Overlaet in Rosmalen. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een ruime diversiteit aan ondernemers. Op steenworp afstand van de op- en afritten van de A2 en de A59. Ook per openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed te noemen, op circa 1 km is een bushalte gesitueerd. Het centrum van Rosmalen ligt op enkele autominuten. Tevens is de Vinex-locatie De Groote Wielen in nabijheid gelegen.

Object; geheel gerenoveerd pand, hoogwaardig afgewerkt met industriële look. Indeling begane grond: 
Entree met belintercom, ruime hal van circa 50m2 met tramzitjes en statafels met krukken voor algemeen gebruik, internetaansluitingen, gastentoilet, dames en heren toilet, keuken met vaatwasser, trap naar eerste verdieping. 

Belintercom; vanuit kantoorruimtes elektrisch te openen. Alle kantoorruimtes voorzien van ledverlichting. Internetaansluiting glasvezel op eigen IP adres mogelijk, in overleg. Kantoorruimtes voorzien van kabelgoot (deels) en lamellen. Brandmeldcentrale

Bestemming
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente Den Bosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Overlaet en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein. Het object is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven